avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie falsa

Daca ai declarat un nume fals in spital si ai fugit...si este vorba si despre un copil abandonat...ce se intampla...as vrea sa stiu cat mai multe ,deoarece as vrea sa ajut o persoana care are aceste probleme!imi puteti oferii mai multe detalii va rog
Cel mai recent răspuns: MAlexandra , utilizator 20:28, 1 August 2010
Este cam tarziu sa spuna ca a avut o ratacire de moment si acum vrea sa reglementeze situatia din moment ce politia a identificat-o. In stabilirea inchisorii cu suspendare instanta va tine cont de mai multe lucruri printre care si comportarea mamei (si aici nu prea are castig de cauza intrucat comportarea ei nu a fost demna de o mama). Situatia actuala pe care ati mentionat-o nu este in favoarea mamei.
Eu nu cunosc personal problema...Am inteles ca atunci cand a lasat copilul mama avea 17 ani...Acum fiind majora:|.....Multumesc pentru raspunsuri!
Daca era minora cand a comis fapta ce se intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor catre mama titan titan Buna ziua, Din urma unei precedente casatorii,a rezultat o fetita,acum in varsta de 12 ani.In urma unei hotarari judecatoresti din 2001,aceasta mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)
"impartirea" copilului MirelaNiculai MirelaNiculai Intrebarea asta e din partea unui prieten. Stuatia este urmatoarea: el a facut un copil cu o duduie. Nu sunt casatoriti dar copilul este recunoscut de el. Cand ... (vezi toată discuția)