avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa CIC

Buna ziua !

As avea si eu o intrebare(doua) daca se poate. Pe 3 august mi se termina CIC , CIC de care am beneficiat ca am fost studenta la stat/zi si am nascut in termen de 60 de zile de cand mi-am dat licenta, si nu am lucrat niciodata. Intrebarea mea este: pot beneficia de somaj daca nu am lucrat pana acum (adica sa-mi depun actele sapt viitoare si, stiu eu, poate sa intru in somaj de pe 4 aug?) Sau trebuie/pot sa astept 60 sau 30 de zile pana la depunere, cum era in cazul absolventilor de facultate?
Mentionez ca as vrea sa pot beneficia de somaj pt continuitate (in cazul in care o sa mai avem un bebe sa pot beneficia de indemnizatie)

Multumesc mult pt raspunsuri !
Cel mai recent răspuns: anamaria_v , utilizator 19:12, 27 Iulie 2010
1. Beneficiati de indemnizatia pentru CCC daca in cele 12 luni premergatoare nasterii aveti venituri profesionale impozabile sau perioade asimilate acestora.
2. Plata unor contributii nu va ajuta.
3. Dati-mi o adresa de e-mail si va trimit legislatia aferenta. Altfel a ar fi multe de spus.
va multumesc mult

adresa mea de mail vilcu_anamaria@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului zburaturamihaela zburaturamihaela Buna ziua, Eu lucrez la o firma cu conventie civila de prestari servicii , 4 ore pe zi, nu voi implini un an la aceasta firma cand voi naste si nu am ... (vezi toată discuția)