avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DILEMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DILEMA

O firma ( X ) organizeaza licitatie publica ( in bz OUG 34 ) pt achizitie vehicul in sistem leasing....
Castiga un participant ( Y ) care in oferta finaciara prezinta un sistem leasing al unei alte firme (Z ) ,specializata in domeniu...X treb sa incheie obligatoriu un contract cu castigatorul acesteia, recte, Y...ce fel de contract ?... cu finantatorul de leasing (Z) cine incheie contractul de finantare...? Intre Y si Z ce raporturi juridice se nasc ...?
Cazul este real...
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 11:26, 28 August 2007
Firma Y ce calitate are, intermediar, broker?
Firma Y ( furnizor de produs ) este cea care a castigat licitatia publica, prin prezentarea unei oferte financiare cea ma avantajoasa....Dar aceasta aferta apartine Firmei Z, specializata in leasing....
Asta am priceput ,dar in ce calitate a facut firma Y o oferta care nu ii apartine? Avea imputernicirea firmei Z?
Trebuie sa aiba ea o calitate acolo...............Asa si eu fac o oferta aventajoasa la o licitatie cum ca R vinde cu 5 bani combine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transporturi rutiere - studiu de caz kutuabe kutuabe Firma X = proprietar leasing Firma Y = utilizator leasing cu drept de subinchiriere-INTERMEDIAR Firma Z = transportator ,prestator ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare masina la serviciul inmatriculari catalins2 catalins2 Buna Seara , am o mica problema ..am cumparat o masina din bucuresti , am reusit sa-i fac r.a.r in bucuresti dupa care am ajuns acasa in iasi , am achitat ... (vezi toată discuția)
Imputernicire agent de asigurare/broker hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: societatea noastra pentru incheierea politelor de asigurare auto a imputernicit brokerul X de ... (vezi toată discuția)