avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog ajutati-ma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog ajutati-ma

Buna ziua, ma numesc Roman Violeta si am o intrebare.

Este logic la o restanta de 6000 Ron penalizarile sa ajunga la 3300 Ron ?
si este normal sa platesc in luna Iulie pentru luna Iunie dar sa nu mi se stearga nici macar 100 Ron din 1400 Ron cu motivul cum ca listele erau deja facute ( cu toate ca eu platisem pe 8 iulie iar ei au afisat lista pe 16)?
Va rog ajutati-ma sa inteleg ce se intampla ptr ca nu este prima neclaritate observata la Asociatia de proprietari P.T. Socola Iasi.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:51, 27 Iulie 2010
Desi ne-ati dat cifre, e dificil sa ne dam seama ce este in liste la blocul Dv.
Probabil ca listele erau deja facute si date la cenzor la verificare. Veti aparea luna viitoare cu aceasta suma scazuta.
Conform legii penalizarile nu pot fi mai mari decat debitele, decat sumele restante la care se calculeaza. Asa ca este logic si firesc sa aveti penalizari mai mici decat restantele, asa cum aratati in mesaj.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari la cotele de intretinere UAN69 UAN69 ESTE CORECT SA TI SE PUNA PENALIZARE DE 31,90% LA INTARZIEREA PLATII CHELTUIELILOR DE INTRETINERE ? #-o (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie proprietari Diore Diore Buna ziua, In luna mai aveam o restanta de 2400 lei. In luna iunie am platit 1400 lei din aceasta restanta, Au mai ramas 1000 lei din restanta plus ... (vezi toată discuția)
Help! lista intretinere vs facturi afisate dborsanu dborsanu Buna seara, urmaresc de 3 luni facturile afisate de CET Iasi pt apa calda si caldura pe site-ul propriu. Sumele care apar ca restante si penalitati difera ... (vezi toată discuția)