avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiilor militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiilor militare

In Legea 119/2010,cat si in Metodologia de recalculare a pensiilor militare nu am gasit vre-o referire la faptul ca pensiile sub 3000 ron,nu vor scade.Intrucat intra la recalculare toate pensiile militare cred ca treaba cu 3000 ron este o FUMIGENA.Am dreptate?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 19:12, 31 Iulie 2010
buna seara,
unde ati gasit metodologia de recalcularea pensiilor militare?Am cautat azi toata ziua si nu am gasit textul nicaieri.
Va multumesc
Metodologia de recalculare a pensiilor militare am gasit-o la Asociatia nationala a cadrelor militare in rezerva si in retragere ALEXANDRU IOAN CUZA
multumesc .
Metodologia de care vorbiti era un proiect. Oficial inca nu a aparut.
A aparut si mult asteptata Metodeologie de recalculare a pensiilor militare (in Monitorul Oficial nr.527/28 iulie). Intradevar nu apare precizarea ca se recalculeaza doar pensiile peste 3000 lei. Ar fi si o nedreptate sa se recalculeze doar o parte din pensii. Cred ca din nou declaratiile premierului nu pot avea acoperire in fapte. Am aflat ca vor fi luati in calcul anii lucrati dupa 1990 pentru recalculare. Se vor naste alte nedreptati si vor fi alte inechitati in cuantumul pensiilor. Asteptam sa vedem cum se va lucra practic la recalculare.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii militare traianistrate traianistrate 1)Care sunt veniturile care se iau in baza de calcul pentru stabilirea punctului de pensie? (venit brut din salarii, premii, prime, recompense?) 2)Daka ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare Manoliu Eugen Manoliu Eugen CARE ESTE METODOLOGIA RECALCULARII PENSIILOR MILITARE . CE SE INTAMPLA DACA O PERSOANA CU DREPT DE PENSIE MILITARA NU POATE ADUCE PTR RECALCULARE VENITURILE ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare conform legii nr. 119/2010 Manoliu Eugen Manoliu Eugen Va rog -cine ma poate lamuri la urmatoarea problema pusa aiurea de asa numitul GUVERN BOC- -am citit \"HOTARAREA privind metodologia de recalculare a ... (vezi toată discuția)