avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiilor militare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiilor militare

In Legea 119/2010,cat si in Metodologia de recalculare a pensiilor militare nu am gasit vre-o referire la faptul ca pensiile sub 3000 ron,nu vor scade.Intrucat intra la recalculare toate pensiile militare cred ca treaba cu 3000 ron este o FUMIGENA.Am dreptate?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 19:12, 31 Iulie 2010
buna ziua,
as vrea sa stiu ce se va lua in calcul la recalcularea pensiilor militare:solda lunara sau veniturile brute,inclusiv sporurile permanente cum ar fi normal............
multumesc
Veniturile brute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensii militare traianistrate traianistrate 1)Care sunt veniturile care se iau in baza de calcul pentru stabilirea punctului de pensie? (venit brut din salarii, premii, prime, recompense?) 2)Daka ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare Manoliu Eugen Manoliu Eugen CARE ESTE METODOLOGIA RECALCULARII PENSIILOR MILITARE . CE SE INTAMPLA DACA O PERSOANA CU DREPT DE PENSIE MILITARA NU POATE ADUCE PTR RECALCULARE VENITURILE ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiilor militare conform legii nr. 119/2010 Manoliu Eugen Manoliu Eugen Va rog -cine ma poate lamuri la urmatoarea problema pusa aiurea de asa numitul GUVERN BOC- -am citit \"HOTARAREA privind metodologia de recalculare a ... (vezi toată discuția)