avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire postnatal dupa nasterea celui de-al doile ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire postnatal dupa nasterea celui de-al doile copil

Sotia mea a nascut pe 26 august 2008, acum este in postnatal pana in august 2010; dar, intre timp pe 26 iunie 2010 s-a nascut cel de-al doilea copil.Intrebare: Ce acte sunt necesare pentru a beneficia de indemnizatie pentru cel de-al doilea copil; si la ce data ar trebui depuse? Trebuie sa astepte sa se termine postnatal-ul pentru primul copil, sau trebuie depuse cat mai curand? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters158160 , utilizator 22:15, 26 Iulie 2010
si eu am fost in aceeasi situatie.Pentru al doilea copil am depus actele dupa ce am terminat concediul pt primul copil.Se procedeaza la fel ca la primul,se face o cerere la locul de munca pt acordarea concediului pt cresterea copilului incepand cu data de 27 aug in cazul dvs.cu exactitate ar trebui sa va informati la sediul unde depuneti actele,in orice caz actele pentru indemnizatie se depun dupa ce termina concediul pt primul copil.Pt alocatie le puteti depune mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ccc mihaelapaiu mihaelapaiu am nascut pe 23 iunie ink beneficez de concediu post natal pana pe 27 august ..intrebarea mea este dak pot depune actele pt indemnizatie dupa data de 27 august ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie 2 locuri munca nikuteau nikuteau Buna, Am o nedumerire, poate ma puteti ajuta: Am nascut in feb 2010. Am carte de munca si cim la o firma de mai multi ani (firma A). M-am angajat la inca o ... (vezi toată discuția)
De câte zile de concediu pot beneficia Maadalina Maadalina Buna ziua, eu am intrat in concediu prenatal pe 27 martie la 38 saptamani iar pe 11 aprilie am nascut la 4o de saptamani și 3 zile ,de acum încolo de cate ... (vezi toată discuția)