avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... titular card salariu cu extindere , decedat .
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

titular card salariu cu extindere , decedat .

Buna ziua. Sunt unica mostenitoare a mamei mele decedata in urma cu o saptamana . Cardul ei de salariu este la o banca , cu o extindere de acum 4 ani din care nu s-a oprit decat dobanda bancii , desi pe card au ramas tot timpul sume suficiente de bani , suma de 6000 ron ramanand aceeasi . Mi s-a spus de la banca ca acest tip de imprumut nu se asigura si prin urmare trebuie sa pun suma pe card in termen de 5/6 luni . Consider ca nu este normal ca eu , unic mostenitor, sa platesc acesti bani si ca neasigurarea extinderii ar trebui sa fie riscul bancii . Va rog totusi sa-mi dati un raspuns in conformitate cu legislatia in vigoare . Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
ddaannbz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:47, 27 Iulie 2010
nu se fac asigurari de viata la acest gen de imprumut, de regula;
e normal ca banca sa isi recupereze banii de la mostenitori,care accepta mostenirea cu activ si pasiv,adica preiau si toate datoriile odata cu acceptarea mostenirii.

@ddaannbz

Va rog frumos sa stergeti denumirea societatii implicate in discutie.

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gasit acte de imprumut la brd finance ale tatalui meu dupa ce a murit albumihaela albumihaela Tatal meu anul trecut in 28.02.2014 a luat de la BRD Finance un imprumut pentru un televizor...data scadenta a primei rate a fost in 03.04.2014 nu a platito ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire dupa dezbaterea succesiunii cristibelciu cristibelciu Hristos a inviat ! Avem urmatoarea speta: tatal decedat in 2005,ramas un apartament, mama si 2 copii. Se dezbate mostenirea pentru toti 3 imediat dupa deces. ... (vezi toată discuția)
Obligatiile mostenitorului ContSters219511 ContSters219511 Buna, Deoarece am primit o multime de raspunsuri contradictorii legate de speta de mai jos, ma adresez d-vs cu o speta si o intrebare. Speta: Un fiu unic a ... (vezi toată discuția)