avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant la asociatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant la asociatie

In cazul in care tata a decedat si am ramas 3 frati si mama cine are dreptul sa ridice de la ferma (unde pamantul este dat in arenda)cerealele?Mentionez ca pamantul este pe numele tatalui (cu T.P) mostenire de la parintii tatalui.Mama are vreun drept sau numai noi (cei 3 frati)?Seful asociatiei avea dreptul sa ii dea mamei si unui singur frate toate cerealele fara acordul celorlalti 2 frati?Ce se poate face?:help:
Cel mai recent răspuns: Khianti , utilizator 16:51, 21 Iunie 2023
gresit cota mamei e 2/4 ( jumate) dupa moartea sotului. iar copii au acei 2/4 din partea tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la mostenire cristina1980 cristina1980 buna ziua. mama mea in urma divortului a dobandit un apartament suntem 2 frati si ea doreste sa stie care ii sunt drepturile ei in acest apartament si ce act ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa 15 ani kike kike Tatal meu a decedat in anul 1995.Nu am facut succesiunea pana in prezent.Nu am facut succesiunea nici dupa bunicii paternali .Ce parere aveti;trebuie facute ... (vezi toată discuția)
Succesiune michel58 michel58 Buna ziua! In anul 2008 a decedat tata, nu a fost dezbatut succesiunea dupa decesul lui. Iar in anul 2014 a decedat si mama si inaintea decesului cu 4 ... (vezi toată discuția)