buna ziua.... am si eu o nelamurire.... am lucrat la o firma si akum o luna de zile s`a inchis sediul la care lucram si salariile pe ultimile 2 luni nu mi le`a platit... si nici bani pe concediul neefectuat .... mai are un magazin in alt orash .... si a spus ca si acel magazin s`ar putea sa dea faliment ... in caz de se inchide si celalalt magazin , patronul mai este obligat sa faca platile la salariile si concediul neefectuat mie ??? sesizare am facut la ITM dar cei de acolo mi`au spus k ei nu pot sa ii oblige sa ne faca plata la salarii si la concediu ci doar daca ii dam in judecata ... sfatuitzima ce sa fac sa pot sa imi recapat toate drepturile si daca i`ash da in judecata ce trebuie sa fac si unde trebuie sa ma duc.
Actiune in instanta pe dreptul muncii la Tribunalul teritorial...nu se platest taxa de timbru si nici timbru judiciar, iar sarcina probei revine angajatorului.
Va sfatuiesc sa va grabiti, cat inca se mai poate face ceva!
Carte de munca
deea_3181
Buna ziua.
As avea si eu cateva intrebari, de fapt am mai multe probleme si as dori sa stiu cum as putea sa le rezolv.
De doi ani lucrez intr-o firma de ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului
birjaru27
Buna ziua,am si eu o mare nelamurire va rog sa ma ajutati....am fost angajata la o firma ca lucrator comercial....din 2009.pana pe 31.08.2012 cand de comun ... (vezi toată discuția)