Este îngrijitoare la o gradiniţă , şi-a depus doasrul pt. pensie anticipată ,a primit aprobarea în cauză, are o vechime de 32 de ani, iar cu un an în urmă a fost în concediu fără plată pe o perioadă de 1 an . Care sunt etapele în continuare şi dacă mai poate beneficia de zile de concediu de odihnă plătit , dacă nu ce trebuie să fac ca şi angajator ? . Mulţumesc anticipat pentru explicaţii.
Daca persoana in cauza a lucrat in anul 2010, pana la depunerea dosarului ptr. pensionare anticipata, si nu a efectuat nici o zi de concediu de odihna ptr. anul 2010, la incetarea activitatii sale ptr. lunile lucrate in anul 2010 are dreptul la o indemnizatie ptr. concediu de odihna. Aceasta indemnizatie se acorda la primirea drepturilor salariale ptr. ultima luna lucrata. Faptul ca anul trecut a avut concediu fara plata nu are de ce sa influenteze drepturile de concediu de odihna din anul 2010.
Sper ca am inteles bine situatia , are decizie de pensionare anticipata anul acesta ?...ar fi bine de stiut de la ce data, atunci si raspunsul ar fi mai exact...
Atunci cand va primi drepturile cuvenite ca urmare a deciziei de pensionare i se vor calcula toate drepturile banesti la zi, adica si zilele de concediu de odihna care i se cuvin pentru lunile lucrate pana la data intocmirii deciziei de pensionare. Poate opta pentru efectuarea zilele ce i se cuvin de concediu de odihna daca mai are timp sa le efectueze pana la data deciziei de pensionare sau poate cere sa i se plateasca zilele neefectuate ce i se cuvin. Compartimentul care se ocupa se problemele salariale este obligat sa-i aduca la cunostiinta aceste drepturi si sa le aplice. Dar este bine ca si persoana in cauza sa ceara acest lucru expres la compartimentul respectiv pentru a nu se face abuzuri si sa nu-si primeasca drepturile ce i se cuvin. Succes!
Concediu de odihna
leopoldina
Buna dimineata,
Am o intrebare in ceea ce priveste concediul de odihna: am un angajat care in anul 2009 nu si-a luat tot concediul de odihna, iar in 2010 va ... (vezi toată discuția)