avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozite pfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozite pfa

Buna ziua
Va rog sa-mi explicati ce impozit trebie sa platesc , la un venit net de 4100 ron/an, pentru pfa. Mentionez ca sunt pensionar.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: bosi , utilizator 20:17, 28 Iulie 2010
buna ziua si eu sunt in aceasi situatie . platiti cas,sanatate ca somaj nu e cazul ! dar sa apara normele sa vedem si cotele.ar fi 10.5%cas si 5.5% sanatate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Proiect: 1 ianuarie 2011 contributii + impozit: 24.43%, 8.35%, 0.78%, 16% = 49.56% Popu Popu Guvernul pregateste o noua ordonanta de modificare a codului fiscal, pe baza ei de la I ianuarie 2011 PFA-urile ar urma sa plateasca Contributii pensii: ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa norma venit - servicii sua xeonet xeonet Salut, Am observat o multime de discutii pe aceasta tema insa din pacate din una nu a avut o concluzie. As vrea sa va intreb in cazul PFA cu norma de ... (vezi toată discuția)