avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general statele de plata gresite pe anul 2009
Discuție deschisă în Contabilitate în general

statele de plata gresite pe anul 2009

Buna ziua
Am CM suspendata cf art 51 lit a din 14.03.2008, din 02.02.2010 inceteaza suspendarea si tot in 02.02.2010 este suspendata cu acelasi art 51 lit a (pt a-l 2 -lea copil). Urmeaza sa ma incadrez in sept 2011 cand va implini cel de-al 2 lea copil, 2 ani.

Problema este ca pe anul 2009 apar in statele de plata. Contabilul a fost angajat doar pe anul 2009 si acum nu mai este de gasit (a plecat din tara). Acum s-a descoperit greseala fostei contabile. Nici declaratiile nu au fost depuse, pe tot anul 2009. Nici bilanturile nu erau facute, nu a facut nimic.

Ce riscuri sunt pt mine ca si angajat si ce este de facut in situatia mea?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 11:19, 28 Iulie 2010
Buna ziua,
atata timp cat aveti suspendarea inregistrata in timp la ITM, nu aveti de ce sa va ingrijorati.
Desi, este foarte important ca, actualul contabil sa faca in regim de urgenta state si declaratii rectificative. Mai ales ca dumneavoastra figurati cu venituri salariale fiin suspendata , ceea ce nu este nici normal nici legal
Va multumesc pt raspuns.
Rectificativele se pot face si dupa un an de zile?
Da, rectificativele se pot face si dupa un an de zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se prelungeste suspendarea cm pentru a-l 2 lea copil? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, ce decizie trebuie sa fac pt a ma reincadra, CM fiind suspendata din 14.03.08 pt crestere copil, si urmatoarea decizie cu art 51 lit a, cu ce ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cartii de munca in continuare pentru a-l 2-lea copil alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog spuneti-mi cum se procedeaza in cazul in care o carte de munca este suspendata pentru crestere copil din 14.03.2008, cum se face reincadrarea ... (vezi toată discuția)
Completarea cartii de munca Zita P. Zita P. Am o angajata care a avut CIM suspendat pt concediu de ing.copil.2 ani pana la data de 01.01.2010 . Intre timp a mai nascut un copil si a facut cerere de ... (vezi toată discuția)