avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea cartii de munca in continuare pentru a-l ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea cartii de munca in continuare pentru a-l 2-lea copil

Buna ziua, va rog spuneti-mi cum se procedeaza in cazul in care o carte de munca este suspendata pentru crestere copil din 14.03.2008, cum se face reincadrarea si cum se reia suspendarea, in situatia in care cel de-al 2 lea copil se naste pe 14 Septembrie 2009?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 10:21, 27 Ianuarie 2010
Eu cred ca se prelungeste suspendarea cand implineste primul copil 2 ani.
Intr-adevar, se prelungeste, asta stiu, dar se face decizie de reincadrare, nu stiu art, si o noua decizie cu art 51 lit a. Nu stiu exact cu ce data de la nasterea celui de-al 2 lea copil.....
daca stie cineva unde pot gasi un raspuns, va rog spuneti-mi, unde anume sa caut?
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se prelungeste suspendarea cm pentru a-l 2 lea copil? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, ce decizie trebuie sa fac pt a ma reincadra, CM fiind suspendata din 14.03.08 pt crestere copil, si urmatoarea decizie cu art 51 lit a, cu ce ... (vezi toată discuția)
Completarea cartii de munca Zita P. Zita P. Am o angajata care a avut CIM suspendat pt concediu de ing.copil.2 ani pana la data de 01.01.2010 . Intre timp a mai nascut un copil si a facut cerere de ... (vezi toată discuția)
Statele de plata gresite pe anul 2009 alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua Am CM suspendata cf art 51 lit a din 14.03.2008, din 02.02.2010 inceteaza suspendarea si tot in 02.02.2010 este suspendata cu acelasi art 51 lit a ... (vezi toată discuția)