avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pfa activitate comert
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pfa activitate comert

pfa activitate comert mai precis bar ,si morarit activitatea este verificata de garda financiara da sau nu cantarul trebue sa aiba verificare metrologica
Cel mai recent răspuns: cicea , utilizator 17:31, 27 Iulie 2010
Orice activitate economica se controleaza de organele abilitate ale statului inclusiv garda financiara iar cantarul ...bineinteles ca trebuie sa aiba verificare metrologica pentru a evita savarsirea unei contraventii si de ce nu chiar a unei infractiuni. Va redau mai jos un extras din Codul penal
Inselaciunea la masuratoare
ART. 296
Inselarea prin folosirea unui instrument de masurat inexact ori prin folosirea frauduloasa a unui instrument de masurat exact se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 5 ani.
Tentativa se pedepseste
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
Costel DRAGOMIR, Avocat
multam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce institutii ale statului au drept de control la pfa.? Mihalcea ion Mihalcea ion X-(X-(De exemplu intr-o singura zi a fost in control la un PFA dupa cum urmeaza: -Inspectori Sanepid cu control de 4 ore. -Ministerul administratiei si ... (vezi toată discuția)
Procedura control politia economica RARY RARY Reprezit o institutie publica si in anul 2008 am desfasurat o investitie ( contract de lucrari ) . La scurt timp cei de la politia economica au ... (vezi toată discuția)
Pfa: ce acte sunt necesare, ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a confectiona cercei ioniboni ioniboni Ce conditii trebuie sa indeplinesc pt a mi face un PFA ? Si ce acte sunt necesare?Daca mi-as deschide un magazin cu cercei lucrati de mine, e musai casa de ... (vezi toată discuția)