avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant iunie 2010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant iunie 2010

Va rog cine imi poate da un sfat , cu privire la o societate aflata in suspendare la registrul comertului, si in regim derogatoriu la finante , daca acum depune bilant la 30.06.2010 sau declaratie pe proprie raspundere ca nu are activitate. Mentionez ca regimul derogatoriu spune ca nu avem voie cheltuieli si venituri, iar firma a mai platiit prin casa furnizori, comision lunar la banca. Legea contabilitatii spune ca trebuie sa inregistram facturile in ordine cronologica , iar acum nu stiu ce sa fac. Va rog un raspuns poate de la cineva care mai are societati suspnedate. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 15:13, 28 Iulie 2010
Cind a fost suspendata firma?
Oricum depuneti bilant si faceti inregistrarile de rigoare la datele respective,
inteleg ca sunt doar plati ,asta nu aduce venituri sau cheltuieli in firma .
declaratie se face doar atunci cind nu ati fi avut nici o activitate de la infiintare!!
contul de banca trebuia inchis la momentul suspendarii ,comisionul bancar inseamna deja o cheltuiala... dobanda un venit....
Contul nu este inchis din motive temeinice, deoarece mai au de incasat de la clienti, ct 4111. Firma este suspendata de la 01.10.2009. Dar mai am o intrebare , nu au resusit sa incheie contractul cu electrica si mi-au adus 6 facturi de curent pe anul asta. Intrebarea ce fac cu facturile , le inregistrez acum sau dupa suspendare?Unde isi desfasurau activitatea , spatiul era in chirie si proprietarul nu e de gasit. Adtfel electrica toto emite facturi, cu abonament, taxa tv. Ei nu au platit dar nici, nu s-a taiat curentul. va rog un sfat . Va multumesc pt raspunsurile date.
Dupa ce ati suspendat firma nu mai aveti voie sa faceti nici o cheltuiala sau venit..
Are drepatate colegul "utilizator 10" trebuia rezolvat totul inaite de suspendare....
deci tot ce este plati prin casa sau banca inregistrati,restul nu aveti voie..la reluarea activitati faceti operatiile de rigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua . In data de 30.06.2010 am suspendat firma si de la registrul comertului si de la Finante, ni s-a aprobat cererea de regim derogatoriu pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Bilant firma suspendata Geo_2008 Geo_2008 1.am o firma a carei activitate a fost suspendata incepand cu data de 01.02.2010. am obtinut si regim derogatoriu pentru depunerea declaratiilor,dar daca nu ... (vezi toată discuția)
Venituri din exploatare dupa suspendarea activitatii firmei ANSGAR ANSGAR Am suspendat activitatea firmei de la data de 01.01.2009 (Certificat de mentiuni, Reg. Comertului) Regimul derogatoriu de la Finante este valabil de la ... (vezi toată discuția)