avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... EXAMEN DE DEFINITIVARE IN PROFESIA DE AVOCAT
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

EXAMEN DE DEFINITIVARE IN PROFESIA DE AVOCAT

-Am consultat site-ul UNBR si am constatat ca nu s-a stabillit inca data in care se va sustine examenul de definitivat. Daca se va sustine tot in februarie ca anul acesta, eu indeplind 2 ani de stagiu in aprilie,credeti ca pot sustine examenul daca fac vreo cerere?
-Stiti daca examenul va fi tip grila,sau clasic? De unde pot face rost de subiectele din anii trecuti?
- Aveti cartii preferate din care v-ati pregatit pentru acest examen?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
ANELIZE, utilizator
Cel mai recent răspuns: Remus Mindru , Avocat 17:01, 29 Iulie 2010
Nu se stie cum va fi examenul de primire in Barou ca avocat stagiar cel din 10 noiembrie cu atat mai putin cel de definitivat. Stiu ca anul trecut la Timisoara examenul a fost de tip clasic iar subiectele au fost spete de rezolvat
rog colegii mai experimentati sa ne ajute cu materiale pentru definitivat: spete/ modele de spete (sa sesizam complexitatea), sfaturi, ponturi, si orice alte informatii utile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa Adelina t Adelina t Au si eu o nelamurire...mare.....................Daca ma inscriu la cursurile INPPA......dar nu iau examenul lor la sfarsit, mai pot da examenul de definitivat ... (vezi toată discuția)
Inppa ContSters120042 ContSters120042 [i]Pentru tinerii colegi avocati stagiari anul I si II, INPPA, un loc de dat cu capul, de pus intrebari si primit raspunsuri. Va astept![/i] (vezi toată discuția)
Admitere barou iuliana_popa iuliana_popa Imi poate cineva da subiectele ce au fost date la admiterea din februarie anul acesta pentru cei ce sunt definitivati in alte profesii juridice? Multumesc (vezi toată discuția)