avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copie legalizata hotarare -intelegere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copie legalizata hotarare -intelegere mostenire

In 2008 am primit acasa copie dupa hotararea de intelegere la mostenire.
In 2010 am cerut copie legalizata dupa hatarare. Avocatul spune ca nu se elibereaza copia decat dupa ce platesc 3% din valoarea tranzactiei. Este acest lucru posibil dupa pronuntarea hotararii?
Cel mai recent răspuns: maria57 , utilizator 20:10, 28 Iulie 2010
copia legalizata o obtineti de la arhiva instantei care a pronuntat hotararea cu plata unei taxe infime, nicidecum cu plata unei taxe de 3% din val tranzactiei
=D>multumesc mult
Acest articol se aplica si daca vrei o copie legalizata pentru o hotarare din 2008 pentru intelegere mostenire?34. La articolul 8 1, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
«Art. 8 1 . — (1) Cererile pentru eliberarea de catre instantele judecatoresti de copii de pe hotararile judecatoresti, cu mentiunea ca sunt definitive si irevocabile, prin care se stabilesc calitatea de mostenitor, masa succesorala, cotele si bunurile ce revin fiecarui mostenitor, daca nu s-a platit taxa de timbru pentru efectuarea procedurii succesorale notariale, se taxeaza potrivit
dispozitiilor art. 3 lit. c).»

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru legalizare hotarare Georgelius Georgelius Buna ziua, Astazi am vrut sa legalizez la judecatorie o sentinta civila prin care s-a luat act de o tranzactie privind iesirea din indiviziune a 2 ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru efectuarea procedurii succesorale notariale papi1954 papi1954 Pentru eliberarea unor copii definitive si irevocabile de pe hotararile judecatoresti, prin care se stabilesc calitatea de mostenitor, masa succesorala, cotele ... (vezi toată discuția)
Taxe succesorale constantin babanau constantin babanau in urama unei hotarari judecatoresti taxele succesorale se achita in mod egal daca sunt doi mostenitori?? (vezi toată discuția)