avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confiscare scuter
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confiscare scuter

In urma cu ceva timp mi-am cumparat un scuter, cu actele in regula, care dupa cateva zile mi-a fost confiscat de catre politie, pe motiv ca acesta era furat. Actele erau pe numele unui spaniol si cel care il daduse furat nu avea nici un act, deci mi`au lasat actele pana la finalizarea anchetei, dar scuterul a ramas in curtea politiei. In aceeasi zi, m-a sunat cel care ancheteaza, spunandu-mi ca scuterul este furat din spania si ca trebuie sa le duc actele. Cum imi pot recupera scuterul, sau banii? Precizez ca anchetatorul este prieten cu cel care spune ca i-a fost furat scuterul.
Cel mai recent răspuns: Presa_Libera , utilizator 12:42, 31 Iulie 2010
Nu ati mers la RAR pentru identificare?
Este un moped, care se inregistreaza la primarie. Nu necesita verificare R.A.R, deci nu e inregistrat acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparator de buna credinta, moped furat, recuperat de la politie ciprian1981 ciprian1981 Buna ziua, Am cumparat anul acesta in mai un scuter de la un cetatean roman, nu am facut contract de vanzare cumparare intre mine si el si i-am dat suma de ... (vezi toată discuția)
Indisponibilizare autovehicul BicaGeorge BicaGeorge Buna ziua. In data de 14-06-2014 am vrut sa ies din tara prin vama Sculeni, judetul Iasi catre Republica Moldova cu autovehiculul personal marca Opel Tigra din ... (vezi toată discuția)
Cumparator de buna credinta, moped furat, predat la politie adrianomb adrianomb Buna ziua, Am cumparat in 2014 un scuter de la un cetatean roman, am facut contract de vanzare cumparare intre mine si el si i-am dat suma de bani in ... (vezi toată discuția)