avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar minim

buna ziua
am si eu o nelamurire , deoarece in ultimul timp am auzit o noua varianta de salarizare. eu am studii superioare, dar sunt angajata ca agent de vanzari, cu salarul minim pe economie. am auzit ca cei care au studii superioare , indiferent de postul pe care il ocupa, beneficiaza de salarul minim pentru cei cu studii superioare, indiferent daca fisa postului cere sau nu studii superioare. este adevarat?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 13:12, 28 Iulie 2010
E posibil doar daca se modifica in Codul Muncii, deocamdata nu exista o astfel de varianta de salarizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim cristi0102 cristi0102 Buna seara, In ce masura se poate calcula salariul minim in domeniul privat, pentru absolvent liceu si facultate (licienta inca nu este sustinuta). Pentru ... (vezi toată discuția)
Cum sunt platiti cei cu studii superioare? pushy_82 pushy_82 Ma intereseaza sa stiu ce salariu ar trebui sa am, daca, de exemplu eu, am terminat facultatea de Contabilitate si Finante (Economist) anul trecut si lucrez de ... (vezi toată discuția)
Salariul brut-studii superioare lorrena78 lorrena78 Buna ziua, As dori sa va expun urmatoarea situatie: la firma unde lucrez sunt incadrate 2 persoane pe postul de consilier vanzari, una are studii superioare ... (vezi toată discuția)