avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua!
Am un baiat care a absolvit liceul, urmand ca in octombrie sa mearga la facultate, as dori sa stiu daca poate beneficia de somaj in aceasta perioada de dinainte de facultate.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:46, 28 Iulie 2010
Daca se inscrie la Agentia de Somaj in 60 de zile de la absolvire, dupa aceste 60 de zile va beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj pt absolventii de liceu Catalinaj Catalinaj Buna ziua! Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns,daca se poate. Am absolvit anul trecut liceul si am luat bacalaureatul dar nu m-am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc mama singura, fara venit m_ter m_ter Buna ziua! Sunt absolventa a liceului promotia 2011. As vrea sa stiu daca pot primi indemnizatie de crestere a copilului desi nu beneficiez de somaj ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil terminare liceu girlredcat girlredcat buna ziua, va scriu in speranta ca ma veti lamuri in legatura cu o dilema la care nu am putut gasi raspuns pana acum: daca momentan sunt eleva in clasa a 12-a ... (vezi toată discuția)