avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectare termen contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectare termen contract

Am contactat o firma de termopane...am incheiat contract si am dat un avans de 3000 lei din 4300 lei. In contract scrie ca in 10 zile trebuia sa-mi execute lucrarea.Desi au trecut 20 de zile,firma respectiva ma duce cu vorba.Am incheiat contract...pt bani mi s-a emis factura si chitanta.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 23:35, 7 Septembrie 2007
Ii poti actiona in instanta pentru neexecutarea obligatiilor contractuale.
Ce scrie in contract in cazul neexecutarii obligatiei de a face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata despagubire firma telefonie mobila oktaw007 oktaw007 Buna seara! Sunt in curs de negocieri cu o firma de telefonie mobila cu care am incheiat acum 2 ani un contract de superficie in legatura cu traversarea ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere/inselaciune sau litigiu civil? Lgabriel87 Lgabriel87 Buna seara, As vrea sa stiu daca urmatoarea situatie, pe care o voi relata, se incadreaza la abuz de incredere (caz penal) sau e doar un simplu litigiu civil? ... (vezi toată discuția)
Neexecutare contract sammy44 sammy44 buna ziua. am incheiat un contract cu o firma de c-tii pt. construirea unei case si desi am dat avans 96% din valoare , constructorul a executat doar partial ... (vezi toată discuția)