avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... inm =dezamagire totala
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

inm =dezamagire totala

e prima oara cind dau admitere la inm si ultima.Dezamagire toatala 6 grile anulate din cauza dificultatii? Oare cind s au intocmit testele nu se stia asta,nu si au asumat consecintele ,urmarile acestui test aberant?????6 grile oficial anulate pt dificultate nu k majoritatea ar fi fost altfel plus ce era inafara materiei dc nu se anuleaza si aia ,intrebari interpretative etc.Sa fim seriosi cel putin pt mine inm nu mai prezinta credibilitate ,trebuiau sa si asume greselile si sa anuleze intreg examenul nu sa faca balamucul asta .Poate intra vreun stimabil sa citeasca si parerile celor care au participat la examenul de admitere inm nu k ar conta........
Cel mai recent răspuns: Pretor , utilizator 00:17, 4 Septembrie 2007
sunt de acord cu toti cei care critica examenul de anul acesta la inm...eu sunt printre ¨fericitii¨care au picat cu 79 de pct...am mai vb cu 2-3 candidati aflati in aceeasi situatie si vrem sa depun contestatie si sa mergem in audienta la csm..pt cei care se simt nedreptatiti si vor sa ne sprijine, puteti sa-mi scrieti...nu speram intr-o minune, dar macar am dori niste explicatii pertinente referitoare la rezolvarea contestatiilor...
Am fost in sala EC 105. Lucrarile atat cat am vazut au fost predate cu colturile nesigilate.

Voi solicita anularea examenului.

A mai patit cineva la fel?

Stiti care este id-ul candidatului ? Daca este nr. de ordine, toate lucrarile puteau fi identificate prin comparatia cu lista candidatilor, si in conformitate cu Regulamentul de desfasurare a concursului, anulabile, ducand la anularea examenului.

Nu exista certitudinea ca lucrarile nu au fost modificate ulterior predarii, de exemplu la o intrebare unde un candidat a dat un raspuns sa se dea si al doilea raspuns. De ce au fost candidatii incurajati sa nu faca notari pe ciorna ci pe subiecte?

Daca au fost anulate intrebari de ce nu s-a recalculat punctajul pentru fiecare in parte astfel incat sa fie tot 100 puncte?
Sau, de ce nu s-a modificat limita minima ca sa fie 80% din punctajul total posibil?

Ma sustine cineva in a solicita anularea examenului?
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2007
Sufrageta, utilizator
crissy, îţi dăsusem link-ul ca să intri rapid acolo.

Observ că măcar cei de la civil au avut gentileţea să-şi motiveze decizia, în timp ce cei de la penal, nu.
Ultima modificare: Marți, 4 Septembrie 2007
Pretor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)
Teste EmiliaS EmiliaS Buna, am o intrebare pentru cei care se pregatesc sau care au trecut deja examenul la inm: ce parere au despre grilele din culegerea Veronicai ... (vezi toată discuția)
= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)