avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BANCI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BANCI

Buna ziua !
Am un credit ipotecar si trei credite de nevoi personale la banci diferite,de la jumatatea lui 2009 ma descurc din ce in ce mai greu cu plata ratelor.Veniturile care intra in casa in acest moment acopera la fix ratele dar de luna viitoare se vor diminua cu 25%.Va rog un sfat daca se poate .
VA MULTUMESC !
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 06:03, 29 Iulie 2010
se pot prelungi contractele de nevoi ,bineinteles daca bancile sunt de acord.mergeti personal si expune-ti punctul de vedere.bafta.
RHIB a scris:

Buna ziua !
Am un credit ipotecar si trei credite de nevoi personale la banci diferite,de la jumatatea lui 2009 ma descurc din ce in ce mai greu cu plata ratelor.Veniturile care intra in casa in acest moment acopera la fix ratele dar de luna viitoare se vor diminua cu 25%.Va rog un sfat daca se poate .
VA MULTUMESC !

nu mergeti pe "prelungiri" si alte "facilitati" oferite de imprumutator, ca mai rau va ingreuneaza situatia. si in general, NU "pe mana" imprumutatorului!!!

raspundeti-va la intrebarea:

dacă circumstanţele noi ar fi fost cunoscute de la început, contractele de credit ipotecar si de nevoi personale s-ar fi încheiat în aceeaşi termeni? sau nu se incheiau "de nicio culoare"?! :)

sfat, idei gasiti aici::)

www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cand banca refuza sa-mi diminueze dobanda la un credit in euro? ella_ccd ella_ccd In 2008 am contractat un credit de nevoi personale,in Euro, la banca UniCredit Tiriac cu rata dobanzii de 11.95% pe an. In anul 2009 am solicitat o ... (vezi toată discuția)
Cost rezerve minime obligatorii donbarlone donbarlone Buna ziua, am un credit de nevoi personale la care dobanda este compusa din marja fixa a bancii , indicele Euribor 6M si un cost al rezervelor minime ... (vezi toată discuția)
Contract credite acordate de banca in baza codul-ui civil art. 942 ? mamalui matei mamalui matei Buna ziua, Am doua credite la aceeasi Banca din anul 2008.Evident ca nu se face nicaieri specificatia concreta ce tip de credite sunt dar unul este acordat ... (vezi toată discuția)