avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Subiect: probleme cu un contract pe care nu l-am semnat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Subiect: probleme cu un contract pe care nu l-am semnat

am fost sunat prin luna mai de un operator de la [EDITAT] prin care im-i prezenta un modem de internet.I-am explicat ca am internet si ca nu ma-r interesa,dupa citeva discutii in care i-mi explica ca este mai bun al lor am ajuns la intelegerea sa-mi trimita modemul pentru 3 zile iar dupa 3 zile sa ma sune pentru confirmare ,i-am dat si o adresa unde sa mi-l trimita,ia-m spus sa nu-l trimit la adresa care locuiesc ca nu ma gaseste acasa si i-am dat alta adresa .Dupa vreo 3 saptamani,cred, am fost sunat de cei de la reprezentanta din Calarasi daca sunt de acord sa-mi trimita modemul,si le-am spus daor sa-l probez atita tot. Sa mai intirziat citeva zile sau saptamani si ma-m trezit cu modemul acasa,semnand pentru el un memrul al familiei si nici decum eu,mentionez ca nici pentru confirmare nu am fost sunat asa cum a stabilit acel operator.Am probat modemul nu a mers si am asteptat sa ma sune operatorul si sai explic situatia. Cand ma facturat la telefon mi-au bagat si contractul la modem pe gat,fara ca eu sa fi discutat cu cineva despre un contract sau sa stiu de vre-un contract la acel modem.mentionez cand am platit factura mi-am platit dor telefonul,nu tota suma pe care o cereau ei.Le-am facut o sezizare prin care le explicam situatia,le-am si cerut iregistrerea telefonica ,atunci cand am discutat cu acel operator am fost intrbat daca sunt de acord sa inregistram discutia am aprobat,nu vor sa-mi o puna la dispozitie si ca trebuie sa platesc, plus de asta mi-au restrictionat telefonul ,cu tote ca am platit la zi.Cum sa procedez sa-mi puna la dispozitie inregistrea telefonica ,pentru ca sa demonsrez ca nu am discutat despre ni-un contract si cum sa fac sa anuleze acel contract care repet nu eu am semnat pentru el,ei mi-au spus ca singura soluti e sa platesc ,dar nu pot sa platesc pentru un lucru cu care nu am fost de acord.Iar in discutia cre am avut-o cu operatorul se termina cu fraza;ramane sa va sun pentru confirmare; Ma poate ajuta cineva ,chiar as vrea sa-i dau in judecata,dar nu am resurse financiare

Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator
Pentru a se constata nulitatea contractului, motivul fiind faptul ca nu ati semnat dvs. de primirea lui, se poate face numai prin instanta de judecata. Probele, dovezile de care intelegeti sa va folositi in dovedirea nulitatii acestui contract, cad in sarcina dvs. Pana la proba contrara, ca nu ati semnat sau ca nu ati acceptat oferta, aceasta se considera valabila iar sumele pretinse de operator cad in obligatia devs. de a le plati.
Fara resurse financiare nu puteti face nimic. Alta data sa va ganditi de doua ori cand purtati o convorbire sau cand semnati un contract.
Va recomand sa incercati , in continuare, sa purtati o discutie amiabila cu cei de la [EDITAT] si sa ajungeti la o intlegere prezentandu-le situatia dvs. financiara precara , in sensul ca nu aveti posibilitatea financiara se platiti acel abonament si doriti sa returnati modemul.
Succes!
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
ContSters20980, utilizator
Nu conteaza cine a semnat de primirea modemului, nu la primire v-ati dat acordul.
Cat costa serviciul respectiv? Ati fost informat?
NU va mai amintiti date importante, spuneti chestiuni de genul "citeva zile sau saptamani", ceea ce poate duce la impresia ca ati mai uitat cate ceva din colaborarea cu ei, deci si vreun acord dat la telefon.
Cat despre un lucru despre care ati fost cat de cat interesat si nu a mers, asteptarea asta sa ghiceasca altii ca nu merge e... cusuta cu ata colorata rau! Sau asa va fi vazuta de o instanta.
Ati vrut modemul sau nu? Daca nu, de ce l-ati primit? Stiati cat costa? Daca l-ati primit, de ce ati stat cu el in stare de nefunctionare fara sa sesizati?
Cam asa se va pune problema; in functie de discutia telefonica insa, se pot modifica datele problemei.
Impasibilitatea costa deseori.

Faceti-le o notificare scrisa ca sa primiti inregistrarea si/sau transcrierea ei.
Mai mult, nu am date sa va spun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract telekom Gabriela138 Gabriela138 Am avut un contract de 2 ani cu Telekom, care s-a incheiat pe data de 20 februarie. Pe data de 10 februarie, am primit factura la care aveam de plata un alt ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de telefonie mobila Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Contractul de telefonie mobila a expirat in ianuarie 2010 si apoi s-a prelungit pe cale tacita. In luna Mai 2010, am contactat telefonic operatorul de ... (vezi toată discuția)
Problema cu orange andreich andreich Buna ziua, Am nevoie cu un sfat legat de o problema pe care o au parintii mei cu Orange. Acum cateva saptamani au fost sunati de un reprezentant de vanzari ... (vezi toată discuția)