avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare domiciliu

am schimbat domiciliul ASOCIATIEI DE PROPRIETARI (in alta scara,alt bloc).
Cum intru in legalitate si cum schimb CF ul ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:25, 29 Iulie 2010
Pai ar trebui sa ne explicati mai pe indelete ce anume ati facut. Domiciliul nu se schimba decat atunci cand vorbim de proprietari. Asocaitia de proprietari care este formata din apartamentele a 2, 3, 7 scari sau 2,3 blocuri, are un sediu si nu un domiciliu. Poate despre sediul asociatiei ne intrebati, da?
Corect .Am schimbat adresa sediului.
M-am lamurit bustean!
Cum ati schimbat adresa?
Asociatia de proprietari are un statut in care este prevazut ca are sediul la adresa....
Apoi aveti o incheiere judecatoreasca de infiintare a asociatiei unde iar scrie clar unde este sediul
Apoi aveti un cod de inregistrare fiscala unde ...
In aceste documente figureaza acela sediu social sau nu?
Ori de fapt ati luat masa scaunele, rafturile si documentele dintr-o camera ce se afla intr-un bloc si le-ati mutat in alt bloc?
Ati luat hotararea de schiombare a sediului in adunarea generala?
Sediul asociatiei a fost intr-o uscatorie dintr-un bloc,avand acordul proprietarilor din scara respectiva.
Asociatia are 18 scari.( 9 blocuri).
Saptamana trecuta un proprietar din scara unde era sediul asociatiei,a primit acordul celorlalti proprietari sa cumpere uscatoria in care era sediul.Asa ca ni s-a pus in vedere sa plecam de acolo.Exact cum ati zis, ne-am luat scaunele, dulapurile si ne-am mutat in alta uscatorie, unde avem acordul tuturor proprietarilor din scara respectiva de a functiona sediul asociatiei.
Ma intereseaza "pasii" ce trebuie facuti pentru a intra in legalitate.
Pacat ca legea 230 nu specifica procedura de schimbare, din diferite motive, a sediului asociatiei.
Timp pentru adunarea generala nu era, asa ca am anuntat la afisiere si personal, schimbarea adresei.La ora actuala functionam in noua adresa, dar documentele asociatiei sunt pe vechea adresa.
Ca distanta intre vechea si noua adresa, sunt 50 metri.
Trebuie oare sa am o noua incheiere judecatoreasca pentru a schimba CF ul ?
Incheierea judecatoreasca se face in baza a ce ?
La DGFP cu ce trebuie sa merg ?
Cam atat, zic eu.

Alte discuții în legătură

Schimbarea adresei unei asociatii de proprietari mihai1980 mihai1980 sall ...am si eu o intrebare... suntem o asociatie de proprietari pe scara,adiministratorul vrea sa se retraga.... ce pasi sunt de urmat pentru a schimba ... (vezi toată discuția)
Referitor schimbare adresa in acte pt.asociatie de proprietari danadom38 danadom38 Buna Ziua, Va rog ,as dori sa stiu care este procedura pentru schimbarea in acte a sediului asociatiei de proprietari ,care sunt pasii ? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Act aditional la statut asociatie proprietari ofeliaflorina ofeliaflorina Va rog frumos sa-mi dati si mie un model de act aditional la statutul asociatiei de proprietari pentru modificarea adresei asociatiei intrucat s-a schimbat ... (vezi toată discuția)