avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare domiciliu
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare domiciliu

am schimbat domiciliul ASOCIATIEI DE PROPRIETARI (in alta scara,alt bloc).
Cum intru in legalitate si cum schimb CF ul ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:25, 29 Iulie 2010
Incep sa inteleg, dar tot nu ati spus ce sediu aveti in acte, in statut, in incheierea judecatoreasca.
Oricum, pana o sa va schimbati oficial sedoul puteti sa anuntati furnizorii si pe oricine considerati dv sa corespondeze la noua adresa.

Acum trebuie sa faceti o adunare generala pentru ca proprietarii sa hotarasca, cu 2/3 din numarul toatal al proprietarilor, schimbarea sediului asociatiei. Indiferent cati se vor prezenta la adunarea generala, dv faceti un tabele nominale pe scari si treceti pe la fiecare sa semneze ca sunt de acord cu schimbarea sediului asociatie specificand in capul tabelului adresa noului sediu.
Faceti 3 dosare cu documentele asocaiatiei (copii): statut, incheiere, proces verbal adunare generala, tabelele de care va spuneam mai sus, declaratia presedintelui ca aceste documente sunt conforme cu originalele.... Toate acestea le gasiti afisate pe usa judecatorului delegat. La noi acest birou este in cadrul Directiei de finante locale (in cladirea unde platim impozitele pentru casa si masina). Acolo puteti sa va informati daca trebuie sa solicitati emiterea unei incheieri judecatoresti facand un act aditional la statut sau daca este necesar, cu aceasta ocazie sa redactati si sa adoptati in adunarea generala alt statut.
Dupa ce obtineti incheierea judecatoreasca o sa mergeti la finante sa vi se elibereze alt formular de cod fiscal care va avea acelasi numar dar adresa noua.
Noi am facut in 2009 alt statul avand ca motiv principal schimbarea sediului. Cu aceasta ocazie am redactat un statut mai simplu, mai flexibil si adaptat legislatiei actuale si adaptabil legislatiei viitoare.
Toate aceste operatiuni nu va costa nimic daca le faceti singuri (presedinte, comitet, administrator) dar este foarte multa munca. Sau va costa ca si un mic proces daca apelati la un jurist si veti munci alaturi de el pentru a realiza documentele necesare.
Sunt perfect lamurit.Trebuie sa o iau ca la infiintare.Poate nu am spus, dar eu sunt presedintele acestei asociatii si in acte avem vechea adresa,adica acea de unde am plecat. Ramane sa fac ce mi-ati zis.Daca mai am probleme o sa va mai contactez. Mii de multumiri !
Am uitat sa va zic, ca am fost ofiter activ la artilerie(lt.col).Asta ca am vazut ca dv ati fost pilot.
Ca o paranteza, mai am o problema personala privind o mostenire,respectiv un cupon de actiuni la petromidia navodari.Daca ma puteti ajuta si cu asta....dau o bere cand vin la Iasi.Documentele ce trebuie sa le vedeti se pot trimite doar prin mail,ca aici nu cred ca se poate.Astept un raspuns din partea dv.
Pentru a va edifica vedeti care sunt exact pretentiile biroului care se ocupa de modificari ale actelor asociatiilor de proprietari, din orasul dumneavoastra.

Referitor la mostenirea de care spuneti,va rog sa postati problema cu descrierea concreta a situatiei in alta sectiune a forumului care trateaza asemenea probleme.

www.avocatnet.ro/content/for...
Voi bea cu dumneavoastra o bere cu mare placere.
Multumesc pentru ajutor.
In orasul meu,Lugoj, nu exista birouri care sa se ocupe de documentatiile asociatiilor de proprietari,nici de infiintare, nici de modificare a documentelor.
Ramane sa fac eu.
Inca o data multumiri multe.
Biroul de care ati putea avea nevoie in caz ca modificati statutul asociatiei se afla in orice oras din RO, anume la primarie. Mergeti acolo si va lamuriti!
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea adresei unei asociatii de proprietari mihai1980 mihai1980 sall ...am si eu o intrebare... suntem o asociatie de proprietari pe scara,adiministratorul vrea sa se retraga.... ce pasi sunt de urmat pentru a schimba ... (vezi toată discuția)
Referitor schimbare adresa in acte pt.asociatie de proprietari danadom38 danadom38 Buna Ziua, Va rog ,as dori sa stiu care este procedura pentru schimbarea in acte a sediului asociatiei de proprietari ,care sunt pasii ? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Act aditional la statut asociatie proprietari ofeliaflorina ofeliaflorina Va rog frumos sa-mi dati si mie un model de act aditional la statutul asociatiei de proprietari pentru modificarea adresei asociatiei intrucat s-a schimbat ... (vezi toată discuția)