avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Referitor schimbare adresa in acte pt.asociatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Referitor schimbare adresa in acte pt.asociatie de proprietari

Buna Ziua,

Va rog ,as dori sa stiu care este procedura pentru schimbarea in acte a sediului asociatiei de proprietari ,care sunt pasii ?
Care sunt documentele strict necesare care trebuie depuse .

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: danadom38 , utilizator 23:04, 23 Septembrie 2013
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Acesta poate contacta telefonic sau prin corespondenta postala cu confirmare de primire furnizorii/prestatorii de servicii in vederea comunicarii schimbarii adresei de corespondenta
Posibil sa fie necesar completarea de acte aditionale la contractele in derulare
Ma refeream la documentatia care trebuie depusa la Judecatorie pt.schimbarea adresei asociatiei de proprietari in documentele de infiintare,in cod.fiscal,etc .
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
danadom38, utilizator
Ce adresa are acum asociatia? Nu are adresa blocului/ blocurilor care fac parte din asociatie?
Se muta blocul? De ce trebuie schimbata adresa?
Adresa sediului asociatiei de proprietari exista in statutul asociatiei, in codul fiscal...
Aceasta adresa a fost stabilita in statut si exista in "incheierea judecatoreasca" de infiintare a asociatiei de proprietari.
Inteleg ca acum asociatia nu mai functioneaza in acel sediu declarat initial, la aceeasi adresa ori se vrea schimbarea sediului. Motive pot fi multe: a fost stabilit initial sediul in apartamentul presedintelui, de exemplu, iar acum asociatia si-a amenajat sediul intr-un uscator..., sau ceva asemanator

In aceasta situatie trebuie sa mergeti la judecatorul delegat la directia de finate a primariei. Acolo este afisat pe usa lista cu documentatia necesara. Daca nu va lamuriti, intrati in acel birou si solicitati lamuriri.
Schimbarea adresei sediului asociatiei inseamna modificarea statutului cu noua adresa si aceasta necesita adunare generala, acordul a 2/3 dintre proprietarii asociatiei, dovada noului sediu, tabele cu semanturi...
Apoi instanta va emite o incheiere judecatoreasaca cu care o sa mergeti al finate sa modificati adresa, anuntati furnizorii...
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continut pv cu acordul proprietarilor marq marq Buna ziua, am intocmit un PV cu proprietarii care sunt de acord cu schimbarea sediului social al asociatiei in care dupa descrierea a ceea ce dorim sa facem ... (vezi toată discuția)
Schimbare contracte enel si apa nova Madone Madone Buna seara, Am nevoie de urmatoarele informatii privind schimbarea a doua contracte Enel si Apa Nova. Mai exact, ma intereseaza sa stiu cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Modificarea adresei asociației silviu_n silviu_n Bună seara și bine v-am găsit! Asociația de care este vorba are adresa, de la înființare, la adresa administratorului în funcție la ... (vezi toată discuția)