avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Verificare apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Verificare apometre

Cf Lg 230/2007, contoarele de apa montate in aprtamentele blocurilor nu se supun controlului metrologic legal intrucat nu sunt destinate realizarii de masurari din domeniile de interes public
Problema este ca nu gasesc acest text in Lg 230/2007
Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:00, 26 Septembrie 2011
buna ziua! Detinem (persoana fizica) o un teren cu cladire, nelocuit, la care evident avem apometru. Acum ni sa cerut sa semnam o hartie pentru schimbare de apometru ,nu am semnat pentru ca am auzit ca ar exista o lege prin care obliga firma distribuitoare de apa sa suporte si pretul apometrului si schimbarea lui. Din cate am inteles la casa se numeste bransament general=precum e la bloc caminul de langa bloc cu apometrul general. Imi puteti spune spune daca este obligatia firmei distribuitoare sau a noastra ca si consumator? si legea....... Va multumesc!!!
Contorul de bransament este al dv., deci il platiti in caz de verificare, schimbare, montare altul nou etc.
conform carei legi...daca nu cer prea mult....
Vedeti contractul pe care il aveti cu furnizorul. Si, in general, cand aveti asemenea probleme legate de furnizori puteti lua legatura cu ei prin intermediul site-urilor lor. Cu siguranta ati primi raspunsuri de specialitate mai bune decat pe un forum de discutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia si apometrele ContSters205948 ContSters205948 MI SA PUS UN ANUNT la scara blocului ca cei care are peste 5 ani apometre sa fie schimbate in caz ca le schimba sint trecuti la pausal ca sunt pierderii cel ... (vezi toată discuția)
Lnlocuire apometre motanila motanila In urma cu 15 ani am hotarat ca bransarea la apa rece si calda sa fie facuta de pe coloanele de la baie cele de la bucatarie sa fie anulate. Pe coloana de apa ... (vezi toată discuția)
Contor de apa aferent unei proprietati, montat necorespunzator onil1 onil1 Buna ziua,locuiesc intr-un condominiu format din trei apartamente ,cu un singur bransament de apa.In urma discutiilor dintre propietari, cu 9 ani in urma,s-au ... (vezi toată discuția)