avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
EU AM AVUT URMATOARELE ACTE LA DOSAR:-IN COPIE LEGALIZATA CERTIFICATUL DE NASTERE SI DIPLOMA DE LICENTA CU TOT CU FOAIE MATRICOLA(LEGALIZATE AMANDOUA ATAT DIPLOMA CAT SI FOAIA MATRICOLA);-COPIE DUPA BULETIN;-ADEVERINATA MEDICALA SAU CERTIFICAT DE LA MEDICUL DE FAMILE;-CERTIFICAT MEDICAL DE LA MEDICUL PSIHIATRU(CAND TE DUCI SA-L IEI ITI RECOMAND SA AI LA TINE UN TIMBRU FISCAL DE 1LEU SI 30LEI,CEL PUTIN ATAT M-A COSTAT PE MINE);-CAZIERUL FISCAL ;-CAZIERUL JUDICIAR;-CEREREA DE INSCRIERE TI SE DA DE LA BAROU (2 EXEMPLARE);-ORIGINALELE SI COPIILE CHITANTELOR DE PLATA A TAXELOR DE EXAMEN;-DOSAR CU SINA;-1FOTOGRAFIE TIP BULETIN. SPER CA N-AM OMIS NIMIC.TE DUCI LA BAROU LA ETAJUL 4 PLATESTI TAXA DE 714LEI .APOI TE DUCI SI FACI O COPIE DUPA CHITANTA(EU AM GASIT UN XEROX UNDEVA PE STRADA FRANCEZA ,E PE LANGA BAROU)DUPA CARE TE DUCI LA CAMERA 48 TOT LA ETAJUL 4 CERI CERERILE DE INSCRIERE ,LE COMPLETEZI ,DUPA CARE DEPUI DOSARUL SI GATA.SPER SA-TI FIE DE FOLOS!!!
Buna! as vrea sa te intreb daca exam.psihiatric l ai facut undeva sub indrumarea celor de la barou sau ti ai ales tu medicul? poti sa mi recomanzi si mie un medic psihiatru? cat dureaza pana iti elibereaza certificatul? multumesc!
Poti sa te duci la orice medic psihiatru.Certificatul ti-l da pe loc.Pe mine nu m-a intrebat mai nimic,pur si simplu isi face o impresie la prima vedere.Eu am fost la o policlinica de pe langa fabrica de tigarete,ca zona CARREFOUR ORHIDEEA.Trebuie sa ai la tine cartea de identitate.un timbru fiscal de 1leu(de la posta)si 30de lei.
multumesc mult marilena!
stie cineva care au fost subiectele de anul trecut?

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)