avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
Salutare! Stie cineva daca pentru inscrierea la barou trebuie neaparat sa ai un indrumator (chiar in momentul inscrierii)?
Decizia nr. 268 art.24 ... ai 2 ani la dispozitie sa cauti pe cineva sa-i dai spaga ca sa te ia stagiara ...draguti baieti nu???=D>
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2007
marius90210, utilizator
mai ziceti ceva, oameni buni!!!:) cum vi se par subiectele? cum stati cu invatatul?? stiu ca suntem ocupati dar hai sa mai schimbam cate o vorba... spor!;)
In sfarsit mai apare cineva pe aici....
subiectele sunt ok, de fapt sunt aceleasi ca si anul trecut...De invatat...eu cred ca stau destul de bine...Mai ales ca majoritatea materiilor le cam stiam din facultate.....
Am terminat Civilul.....Penalul.....Procedura penala... mai am Organizarea profesiei si Procesual civil..
Sper sa am timp sa mai fac si o repetare generala pana la examen...
Dar cu toate astea sunt super stresata, nu stiu cum o sa fie examenul, mai ales ca cei din comisia de corectare sunt avocati si nu profesori, nu stiu care sunt pretentiile lor...
O prietena care a participat la un astfel de examen mi-a spus ca pretentiile sunt destul de mari si sa nu ma astept sa obtin note la fel de mari ca in facultate pentru ca o sa fiu dezamagita......
dar....curaj....
Mult spor la invatat.....
Voi ce stiti despre examenele de anii trecuti?
Hai sa mai schimbam o parere in pauzele dintre civil si penal.....
asta ma intreb si eu tot timpul: in raport cu profesorii universitari, care vor fi cerintele avocatilor?? cred ca nu avem de unde sti asta pana la examen, sau mai precis pana la afisarea rezultatelor:)). e un pic nasol pt cei care nu am terminat la bucuresti si am invatat in facultate dupa niste profi, sa luam acum cartile care apar in bibliografie, macar asa un pic, cat ne permite timpul, sa mai citim si alte opinii. spor la toata lumea!!!!

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)