avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
Dupa ce prof. invatati la Penal general? Bulai, Filipas, Mitrache- Bucuresti 2006 e ok?:) merci mult
eu invat dupa Boroi si Nistoreanu, imi e mai usor pt. ca si in facultate am invatat tot dupa ei. O sa mai citesc si parerile altor autori.......
Am citit si Bulai......, dar mi se par un pic mai greoi.....
Nu cred ca o sa conteaze foarte mult , avand in vedere ca institutiile sunt aceleasi...
Spor la invatat.....
Exista UN PROIECT cadru referitor la admit. in av. care va fi luat in dezbatere la sfarsitul lunii de organele UNBR , mai sigur pe data de 21, 22 si care are ca principala modificare emiterea de subiecte pt. examenul de admitere in av. sa fie la nivel de barou
(fiecare barou face subiecte proprii pt. examen),DAR CA ACEST LUCRU SA FIE VALABIL dmnii nostrii TRE. SA MODIFICE STATUTUL ,DEOARECE STATUTUL ZICE ALTCEVA poate isi vor face timp si il vor mai citi, ma indoiesc ca se va intampla .
=D>
As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut de pe site-ul UNBR, dar nu s-a afisat nimik nou.....Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul PLOIESTI;si as dori sa mai aflu, in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? va rog sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. multumesc!
Ar trebui ca tematica si bibligrafia sa se afiseza cu aproximativ 60 zile inainte de data sustinerii examenului; asa ar trebui, acuma sa vedem... cu totii asteptam. Din cate am inteles de pe acest forum, in cazul promovarii examenului de admitere in Barou, in termen de 3 luni trebuie sa inchei contract cu un avocat. Spor la invatat si succes!;)

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)