avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
Dragi colegi de suferinta, voi chiar aveti cum sa retineti absolut toate subiectele?faza nasoala e sa inveti cam tot si sa iti pice vreun subiect mai aiurea pe care sa nu l stapanesti.parca vad ca vor da din rasp pen a pers jur .eu am inteles ca anul trecut s a copiat in masa pt ca altfel nu intrau nici jumatate din ei......... sa vedem ce bafta vom avea si noi.VOI CAM CE SUBIECTE CREDETI CA LI SE VOR PAREA LOR MAI INTERESANTE?spor la inv;)
s-a si copiat in masa, dar au si picat vreo 200 ;) la noi sper sa nu pice nimeni, dar asa nu pre avad rostul examenului. in legatura cu dificultatea subiectelor, mie mi se pare imposibil de retinut tot ce tine de TGO:(
cine aplica..va rog, subiectul "procedura privind tragerea la rasp penala a persoanei juridice"?..si inca cev..stiti cumva..doar anul trecut a fost mai usor de luat..sau dintotdeauna? Spor la invatat la toata lumea? Care cum la ce stadiu sunteti?
Pe site-ul Unbr o a gasesti niste linii directoare privind aspectele importante pe care le vor aborda in perioada urmatoare cu cursantii de la INPPA. Presupun ca pe acolo se invarte treaba.
Eu sunt putin demoralizata. Trec a doua oara prin subiecte, dar parca nu le-as fi vazut in viata mea. Mi se pare ca nu mai stiu mai nimic:(

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)