avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
cum merge invatatul ??? daca nu reusiti sa terminati de invatat nu e o mare problema...cica in afara de prima banca unde stai exact in fata supraveghetorilor se poate copia .....
Nu stiu ce am facut dar am reusit sa fac atat de mari literele pe ecran incat nu vai pot sa vad unde este raspunde. dar tot m-am descurcat sa va raspund. Daca stiti de unde sa le fac mai mici va rog sa ma ajutati.

In privinta procedurii punerii in executare a pedepselor aplicate pers. jur e un subiect mare dar il gasesti in articolele de la 479 indice 10 la 479 indice 14.
..mersi eva:). Spor la invatat!
Magda..faza cu copiatul tot din surse sigure o stii?:))
Asta am reusit sa gasesc la Circ jur a constructiilor:

C IRCULATIA JURIDICA A CONSTRUCTIILOR PROPRIETATE PRIVATA

Circulatia juridica a constructiilor si imparteala terenurilor cu sau fara constructii nu mai sunt supuse nici unei autorizatii.
De asemenea, instrainarea cnstructiilor nu este supusa nici unei conditii de forma. Instrainarea prin act sub semnatura privata este suficienta. Aceasta ar fi valabil chiar prin simplul acord de vointa al partilor, fara intocmirea vreunui inscris, care este necesar penru proba, nu pentru valabilitatea instrainarii.
Dar terenul aferent constructiei se poate transmite numai prin act autentic.
S-ar putea concepe numai instrainarea constructiei, fara teren, ceea ce ar insemna nasterea dreptului de superficie al dobanditorului asupra acestuia.
Dar instrainarea constructiei trebuie trecuta in evidentele de publicitate imobiliara.
In consecinta, existenta unui inscris, cel putin sub semnatura privata daca nu se instraineaza si terenul ori in forma autentica daca se instraineaza si terenul sunt necesare pentru instrainarea unei constructii.

Credeti ca este de ajuns? Au aparut modificari fata de cele scrise mai sus?

Mesri!
stiu pe cineva care e student acolo si mi-a zis cum arata amfiteatrele

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)