As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Salutare!!!
Sunt si eu nou pe forum....
Sunt la litera G la exam....
Eu mai stiu cate ceva din surse sigure...:D
Nu se stie exact cum va fi examenul
Este primul an in care cei din conducerea UNBR nu se ocupa direct de exam. si nici nu sunt in comisie
In comisie vor fi profesori cu statut de avocat...asta e barfa...
Se pare ca vor fi mai exigenti cu notarea...
Anul trecut a fost comisie mixta....cei de mai sus impreuna cu avocatii din UNBR. Se pare ca cei care sunt si profesori au fost mai exigenti....vor "litera cartii"...au dat note mai mici.
Despre exam...nu stiu ce sa zic....este prima oara cand se organizeaza la titulescu din cauza ca Univ Buc. nu a vrut sa le dea spatiu...sursa sigura...:D
Sper sa nu dea dovada de exces de zel ca sa arate cat de bine se descurca ei....
Este adevarat ca s-a mai copiat anii trecuti....stiu de la cineva care a dat....dar depinde de sala in care esti....in unlele sali s-a miscat ... in altele nici n-ai respirat....
Ce se poate face este sa lasam in urma prostiile de genul "doar pt mine" si sa ne descurcam la fata locului intre noi...ca nimeni nu ia locil nimanui.... depinde doar de noi si de cat de mult ne duce capul....
Uneori ai nevoie doar de o idee ca sa iti aranjezi ideile....
Iar cu copiatul nu stiu ce sa zic.... am inteles ca mai nou unii citesc forumurile.... si la cate s-au spus....
In fine spor la invatat.... si poate se mai posteaza niste subiecte.... :D
Am si eu....cereti si dati :D
pai e foarte bine dak citesc forumuruile :D poate reusesc sa citeasca si faza cu "protocolul" si sa nu fie asa exigentzi, sa fim cu spune tziganul "sa se manance si gura lor, sa se manance si gura noastra" :D
Ce parere aveti de subiectul de la procedura civila"TITLURILE EXECUTORII"?mie mi se pare foarte mare ,foarte multe de spus sau cel putin asa apare la mine in cartea dupa care invat,faptul ca trebuie sa enumeri toate titlurile executorii si sa spui despre ele.........La voi cum apare prin carti?Voi cum ati trata subiectul?