avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2007
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2007

As vrea sa stiu aproximativ cu cat timp inainte va aparea tematica si bibliografia pentru examenul din noiembrie anul acesta?? am consultat tematica si bibliografia de anul trecut dar presupun ca trebuie sa apara pt examenul de anul acesta...Am terminat facultatea anul acesta si as dori sa dau examen la Baroul Sibiu cu toate ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiu inca si as dori sa le aflu: in cazul fericit de promovare a examenului, in cat timp trebuie sa-mi gasesc un maestru?? sunt sanse de a intra daca ma apuc de invatat de maine? va rog frumos sa-mi raspundeti in masura in care cunoasteti aceste lucruri. merci mult :)
Cel mai recent răspuns: Antonio-Silviu Mutulescu , Avocat 15:59, 8 Decembrie 2007
Cum stati cu invatatul la proba orala?eu m-am apucat de curand sa invat la organizare cu gandul ca nu e foarte greu si desi e o carticica mica cand te apuci sa memorezi toate enumerarile alea care incep de la lit a si se termina la h incepi sa-ti pierzi rabdarea si tinand cont ca e prima proba care mai e si eliminatorie iti vine sa memorezi fiecare cuvant ca nu cumva sa-ti cada ceva ce nu stii si sa pici din prima .Voi cat de mult tociti la organizare?sau invatati mai superficial cu gandul ca e proba orala si tot ,tot o sa inganam noi ceva?
..eu nici nu m-am apucat de inv. pt proba orala..las pe saptamana dinaintea examenului... Sa inteleg ca esti pe ultima suta de m cu subiectele! Bravo! as vrea sa pot spune si eu..asta..dar inca "ma bat" cu procedura penala..
Mai aveti ceva noutati?
Urmărirea penală şi judecata în cadrul procedurii urgente..... care are subiectul asta si isi face pomana cu mine si mi-l da ???:(:">
sa zicem ca am trecut prin toate subiectele,dar am renuntat la ideea de a le mai repeta pt ca mai rau ma enervez cand nu-mi mai aduc aminte,asa ca ce am retinut am retinut ,iar ce n-am retinut nu ma mai chinui sa aprofundez pt ca oricum timp nu prea mai e ,asa ca acum eu m-am apucat de "organizare ",iar daca mai ramane ceva timp o sa mai repet cate ceva.
Cam cati dintre voi au terminat materia si s au apucat de repetat?eu am inceput sa repet dar sunt pe langa rau............o fi din cauza ca e f multa materie............la organizare chiar ca e aiurea.voi inv si dupa vreo carte?nu sunt suficiente legile?ce ziceti?

Alte discuții în legătură

Intrebare examen admitere avocat stagiar emilalexandru emilalexandru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti, in cazul in care stiti, daca subiectele din sesiunea februarie sunt aceleasi (ca tematica) cu cele din septembrie 2009. Mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)
Subiecte 2006 sugarreach sugarreach Care au fost subiectele din aceasta sesiune - nov. 2006?? Daca se poate pentru Iasi!!! Multumesc (vezi toată discuția)