avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model de decizie a incetarii CIM pt pensionari!!! ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model de decizie a incetarii CIM pt pensionari!!! urgent va rog

am nevoie de un model de decizie pt incetarea CIM pt pensionarii angajati!unde pot gasi????
Cel mai recent răspuns: monicalirca , utilizator 14:02, 29 Iulie 2010
Sper sa va foloseasca . Este modelul pe care il eliberez eu pentru pensia limita de varsta.
D E C I Z I E
privind încetarea contractului individual de muncă al d-nei/dlui_______________

Având în vedere :
- Decizia ( comunicata de catre Casa de Pensii)
- Art. 56 lit. „d” din Legea 53/2003, Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare;
- Ordinul nr. _______________ privind numirea domnului _________________ în funcţia de Director al __________________________________________

Directorul__________________emite prezenta

D E C I Z I E

Art.1 Începând cu data de ______________ d-nei/d-lui________________, în cadrul ______________ îi încetează contractul individual de muncă, având în vedere pensionarea la limită de vârstă.

Art. 2 Compartimentul _________________ din cadrul _______________, va duce la îndeplinire prezenta decizie.

DIRECTOR

Nr. ____
Data :_________

Întocmit / Redactat :__________________

VIZAT
Compartimentul Juridic

Am luat la cunoştinţă :

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca veronicam veronicam buna ziua Am nevoie de un model decizie suspendare CIM pentru ingrijirea copilullui pana la varsta de 2 ani Multumesc (vezi toată discuția)
Incetare cim din cauza decesului salariatului vornicu lumi vornicu lumi buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca exista vreun model pentru decizia de incetare a CIM in baza art.,56 lit.a,va multumesc (vezi toată discuția)
Decizie incetare cim Daliborka Daliborka Buna seara, Imi puteti trimite un model de decizie pentru incetare CIM cu demisie si un model de decizie incetare CIM cu acordul partilor. Multumesc (vezi toată discuția)