avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA radiata se poate redeschide?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA radiata se poate redeschide?

Buna ziua,

daca vreau sa-mi radiez PFA-ul... iar peste ceva timp ma razgandesc si vreau sa imi redeschid iar PFA... se mai poate?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:25, 29 Iulie 2010
nu se poate ;
dupa ce il radiezi poti deschide altul nou,care va avea alt cod fiscal alt nr de inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen si impozitarea nickylauda nickylauda Am un PFA infiintat si activ din august 2010 cu impozitare in sistem real, pe un singur cod caen, iar acum doresc sa renunt la acest cod caen si sa trec pe ... (vezi toată discuția)
Lichidare pfa si redeschidere pe aceleasi coduri caen alexberi alexberi Pe scurt: Stiti daca exista restrictii pentru lichidare PFA cu norma de venit si dechidere a unui PFA nou cu aceleasi coduri CAEN? Pe larg: Am un PFA cu ... (vezi toată discuția)
Pfa - probleme eLaura eLaura Buna ziua! Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea potrivita a forumului, am insa mare nevoie de ajutor! Sunt PFA inregistrata in jud. Olt iar din septembrie ... (vezi toată discuția)