avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor

Buna ziua,

societatea la care lucrez angajeaza un sef de service.Administratorul vrea sa incheiem niste documente prin care aceasta persoana sa raspunda pentru ceea ce face(in afara de fisa postului), ceva de genul contract de confidentialitate, sa nu lucreze la o firma concurenta( pe o anumiat perioada daca pleaca),ceva de genul.

cum anume se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 12:10, 29 Iulie 2010
faci act aditional la ctr indv de munca si il inregistrati la ITM.
iI introduceti clauzele de confidentialitate si de neconcurenta;
La clauza de neconcurenta il remunerati corespunzator si ii prinzi concret toate obligatiile -codul muncii art 20-24,26

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii-despre clauza de fidelitate/confidentialitate ema.1 ema.1 Am un contract cu un angajator. Contractul dateaza de un an de zile. De cateva zile am primit de la angajator un fel ciudat de schita a fisei postului(n-am ... (vezi toată discuția)
Act aditional madalinar madalinar Buna ziua daca acest topic se adresweaza si angajatorilor va rog sa-mi comunicati ce clauza as putea introduce pentru ca angajatii societatii mele sa nu ... (vezi toată discuția)
Clauze contractuale MGabriel MGabriel In afara de clauzele de confidentialitate,neconcurenta,mobilitate,etc.,enumerate in Codul Muncii,angajatorul mai poate insera in contract alte clauze,prin care ... (vezi toată discuția)