Am primit o citatie pe care nu o inteleg. Pe larg acum o luna mi s-a furat geanta. Hotul prins, 7 ore de declaratii etc. Astazi primesc o citatie in care zice asa: "Numele meu, adresa, este chemat in instanta, in calitate de inculpat, in proces cu Numele talharului, in calitate de inculpat pentru fond- furt calificat.
In urma recomandarilor am mers la judecatorie sa vad dosarul. Prima oara nu sosise de la parchet. Astazi am mers si mi s-a spus ca dosarul este la procuror.
Cat timp se tine dosarul de catre procuror ca se apropie termenul de proces si eu tot nu am putut vizualiza dosarul?
Daca mi-ati trimis-o si am vizualizat-o inseamna ca aceasta citatie era de la instanta si dosarul trebuia sa il gasiti in arhiva acelei instante.
Oricum asta presupune ca ati mai avut un subiect pe aceasta tema si ati mai primit raspunsuri si acolo.
Chiar nu pot tine minte toti ultizatorii site-ului carora le raspund si actele pe care le trimit pe adresa mea, motiv pentru care iata v-am raspuns din nou si astazi.
Emiterea unei citatii de catre o instanta nu se poate face decat atunci cand dosarul intra pe rolul acesteia si biroul citatii din cadrul acelei instante emite citatie pentru termenul stabilit, iar dosarul din acel moment trebuie sa se afle in arhiva.
Angajati un avocat si acesta va lamuri imediat problema la arhiva.
Citatie
toni1206
Buna ziua!
As dori un sfat daca se poate in legatura cu urmatoarele:
In urma cu doi ani am fost victima unei talharii, in urma careia mi s-a furat geanta
cu ... (vezi toată discuția)