am introdus cerere de divort. La 3 termene, fostul sot nu s-a prezentat, iar procedura nu a fost indeplinita, deoarece eu nu am cunoscut domiciliul acestuia, acesta parasind domiciliul conjugal. La al 3 termen de judecata acesta a introdus o cerere de amanare iar la termenul urmator, eu nu am putut sa ma prezint deoarece am avut examene la acea data. Nu am facut cerere de amanare deoarece am crezut ca ma pot prezenta pana la sfarsitul sedintei, dar aceasta s-a terminat foarte repede: 11,30.
Actiunea a fost respinsa motivata pe art.616 C.pr.civ.
Intrebarea mea este: ce motive de apel pot invoca si ce sanse am, sau o iau de la capat cu o noua cerere de divort?
Opinia mea este ca nu aveti sanse in apel pentru ca cererea dvs. a fost respinsa ca nesustinuta avand in vedere ca nu v-ati prezentat la proces in data respectiva, iar prezenta in procesele de divort este obligatorie ( cu anumite exceptii pe care nu va incadrati)
Singura solutie este sa promovati o alta actiune de divort.
Divort
lilipa
Sotul meu a introdus actiunea de divort ,el a parasit familia acum 3 luni.Eu nu doresc divortul ,nu are motive ,avem 2 copii minori.Intrebare:ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Divort
gogol
Buna seara,
Ce se poate intampla daca nu ma prezint la un proces de divort, fiind in calitate de reclamant? Se amana sau se solutioneaza in lipsa mea? ... (vezi toată discuția)