avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea chiriasilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea chiriasilor

Buna seara,

Am si eu o problema si nu stiu daca ma poate ajuta cineva: in aprilie 2009 am inchiriat un apartament si am platit 2 luni avans si o luna garantie, adica 250 euro.
Contractul a fost facut pe 6 luni si nu a mai fost reinnoit (acest contract nu a fost inregistrat la administratia financiara si cand am intrebat-o pe proprietara de asta a zis ca se ocupa ea de asta, dar nu a facut-o pentru ca asta implica sa am o viza si pe exemplarul meu). La inceputul lunii iulie 2010 am avut o discutie referitoare la scaderea chiriei si nu a fost de acord. Atunci i-am spus ca noi ne cautam sa ne mutam luna asta si din august nu o sa mai stam aici. Am sunat-o imediat cum mi-am gasit. Atunci a fost foarte amabila, a zis ca ne ureaza succes, cu toate ca stiu ca nu i-a picat prea bine. Azi a sunat-o pe sora mea sa-i spuna ca nu are banii de garantie sa ni-i dea cand plecam. Spre seara, cand am ajuns acasa am sunat-o si a inceput sa tipe la mine cand i-am spus de garantie. A zis ca e casa ei si ca face ce vrea cu ea. Eu i-am spus ca e casa ei, dar sunt banii nostri si garantia nu reprezinta un venit si nu trebuia sa se foloseasa de ei. Eu am sunat-o sa vorbim ca oamenii si sa-i spun ca am nevoie de acei bani pentru ca trebuie sa-i dau unde mi-am gasit. A zis ca am ridicat eu tonul la ea, dar ea a tipat la mine inca de la inceput. La inceputul lunii i-am zis ca imi vreau garantia completa asa cum i-am dat-o si pentru inretinere si lumina pe iulie ii las bani si a fost de acord. Acum ca daca ii plec cu astea din casa si i-am zis sa vina sambata cum e normal sa vada tot ce luam. (oricum sunt numai lucruri "clasice").Este normal?Ce pot sa fac in situatia asta?

Mulrumesc
Cel mai recent răspuns: azone19_70 , utilizator 19:36, 30 Iulie 2010
Daca as gasi ceva de valoare. In casa asta nu exista decat bucuri care nu valoreaza nimic. Sunt numai vechituri.
Citatia nu o trimite decat instanta, in urma unei actiuni introduse de dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietara apartamentului mi a sechestrat lucrurile Andrei Alexx Andrei Alexx Proprietara apartamentului mi a sechestrat lucrurile Buna, Proprietara apartamentului in care stateam ( inca am contract pana in august ) M a rugat sa ma ... (vezi toată discuția)
Garantie nereturnata la mutarea din apartament inchiriat Bebelooshy Bebelooshy stat in chirie 2 luni august si septembrie,platind cele 2 luni plus garantie.Pe 25 sept l am sunat pe proprietar sa vina ca vreau sa plec(pt ca nu a mai venit ... (vezi toată discuția)
Proprietari ce ne fac probleme rodica78 rodica78 Buna ziua! Am o problema cu proprietarii al caror apartament l am inchiriat acum o luna.vor sa ne dea afara din casa pentru ca am zugravit ...ca am inversat un ... (vezi toată discuția)