IN URMA UNEI CASATORII DE 22 ANI AM AGONISIT: UN APARTAMENT O MASINA SI MOBILA PTR CELE DPOUA CAMERE ALE APARTAMENTULUI.TOTUL A FOST ACHIZITIONAT IN TIMPUL CASATORIEI. FOSTUL SOT VREA S AIA APARTAMENTUL MASINA SI MOBILA DE DORMITOR IAR EU S ARAMAN DOAR CU MOBILA DE SUFRAGERIE SI CE A DE BUCATARIE. AVEM SI UN BAIAT DE 20 ANI ELEV, FARA SERVICIU. FOSTUL SOT SUSTINE CA EL A CASTIGAT MAI MULT DECAT MINE SI CA EL TREBUIE S APRIMEASCA CASA IN INTREGIME. VREAU SA STIU LEGEA CE SPUNE SI DACA BAIATUL NOSTRU ARE VREUN DREPT SI EL. IN CAZUL IN CARE TOTUL SE IMPARTE IN MOD EGAL INTREMINE SI FOSTUL SOT.......COPILUL CE FACE............RAMANE PE STRADA.EL NU ARE NICI UN DREPT?
Copilul nu are nici un drept asupra bunurilor achizitionate de dvs. sotii, cat timp sunteti in viata.El are un drept de mostenire, atunci cand nu veti mai fi.
Cu privire la cote si modalitate de partajare a bunurilor comune, daca nu va veti intelege, va trebuii sa apelati la instanta. Veti achita 3% din valoarea masei partajabile, taxa de timbru, si va decide instanta cat si cum se vor imparti lucrurile.Teoretic se pleaca de la cote egale de contributie 50%-50%.
Nelamuriri
ContSters138888
Sunt casatorita din august 2008.Apartamentul in care locuim este pe numele soacrei.Am vrut sa divortez in mai multe randuri insa sotul m-a amenintat ca \" ma ... (vezi toată discuția)
Partaj
RainTurcoaz
Buna ziua.
In 2009 am divortat prin acordul partilor de fosta sotie. Locuind impreuna in apartamentul acesteia, dupa divort tot ce am cumparat impreuna a ... (vezi toată discuția)