avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DECLARATIE INVINUIRE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DECLARATIE INVINUIRE

In cazul unei declaratie de invinuire este normal ca la politie de fata anchetatorului sa fie prezent si cel care te-a dat in judecata.
Cel mai recent răspuns: m.belu , utilizator 18:04, 3 August 2010
Pai nu, cand dati declarartia ar trebui sa fiti dvs . si organul doar...
andrei_cov a scris:

In cazul unei declaratie de invinuire este normal ca la politie de fata anchetatorului sa fie prezent si cel care te-a dat in judecata.

Categoric, nu!

Dar. dv aveati posibilitatea sa refuzati sa dati acea declaratie de invinuit, atata timp cat se afla partea adversa de fata.

Retineti: ca invinuit aveti si drepturi si nu va poate impiedica nimeni sa le exercitati.

Consultati- va cu un avocat daca nu va descurcati singur!
multumesc mult....banuiam ca este asa!
Daca banuiati, de ce nu ati actionat in consecinta!?
Adica: refuzati sa declarati ceva, puneati intrebari in Forum,pentru a va lamuri si, apoi, luati decizia:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul reclamantului de a refuza sa se prezinte in fata organului de cercetare penala hot_oliviu hot_oliviu Reclamatul intr-un dosar penal este obligat sa dea curs adresei organului de cercetare penala, sa se prezinte in fata organului de cercetare penala. Este ... (vezi toată discuția)
Cercetare dupa condamnare menumoruth menumoruth Eu am fost condamnat cu suspendare in anul 2005 pentru inselaciune art 215 (toate punctele ) evaziune fiscala etc. Am fost condamnat cu suspendare. In perioada ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere lilicrin lilicrin este necesar sa se supuna mandatului de aducere daca se prezinta la locul audierii? fara a fi nevoie a se prezenta anterior la politia comunala ca apoi sa fie ... (vezi toată discuția)