avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii somaj

In urma cu aproximativ un an am vrut sa obtin dreptul de somaj insa eram inca student si mi-au spus ca abia dupa ce termin facultatea.
Acum am terminat-o si as vrea sa stiu daca indeplinesc conditiile si ce acte mi-ar trebui.

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:18, 30 Iulie 2010
1. In termen de 60 de zile de la data absolvirii va inscrieti la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul.
2. Daca in aceste 60 de zile nu va veti gasi un loc de munca, dupa expirarea lor veti primi indemnizatie de somaj.
3. Acte pentru somaj:
- Dosar cu sina
- Copie carte identitate
- Copie certificat de casatorie(daca e cazul)
- Copie certificat de nastere
- Copie acte studii/calificare (sau adeverinta de la facultate)
- Adeverinta medicala (de la medicul de familie)
- Certificat fiscal (de la Adm.fiscala)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii Ciminutza Ciminutza buna ziua! anul asta termin facultatea de stat, insa nu am muncit niciodata pana acum. dupa licenta pot beneficia de somaj pana imi gasesc un serviciu cu carte ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa absolvirea facultatii ssu ssu Buna ziua!As avea o nelamurire,daca puteti sa ma ajutati cu informatii,va multumesc. Anul acesta in iunie termin facultatea,in iulie am licenta.Tocmai ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii nicoleta22 nicoleta22 este posibil ca dupa terminarea facultatii sa primesc somaj? mentionez ca sunt la masterat in alt judet, am terminat facultatea anul acesta si nu am un loc de ... (vezi toată discuția)