avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare REVISAL

Am o incetare de contract conf art,61 lit.1.
Angajatul lipseste nemotivat incepand cu data de 05.06.2010.
Dupa intocmirea actelor de cercetare disciplinara ii inceteaza contractul la data de 12.03.2010.
IN REVISAL LA POZITIA - "INCETARE CONTRACT" - CE DATA VOI TRECE ???:O
Cel mai recent răspuns: mihaiu10 , utilizator 10:15, 5 Octombrie 2011
am inteles in mare parte cum stau lucrurile. foarte bun link-ul. Mai am o intrebare> daca nu s-a trimis catre ITM nimic timp de cateva luni? ce se poate face?
Sa completati si transmiteti registrul.
Daca nu va descurcati gasiti destui operatori autorizati.
mihaiu10 a scris:

am inteles in mare parte cum stau lucrurile. foarte bun link-ul. Mai am o intrebare> daca nu s-a trimis catre ITM nimic timp de cateva luni? ce se poate face?

Registrul se poate transmite numai o singura data , in cazul in care nu au aparut modificari la c.i.m. ale salariatilor dvs.

In principiu, se transmite registru cu informatiile din c.i.m. si apoi se va transmite numai daca apar modificari referitoare la executarea, suspendarea, incetarea si incheierea c.i.m. ...

multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nemotivat comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am urmatorul caz: un salariat care nu s-a mai prezentat la munca, nici nu a raspuns la telefon , i-am facut convocare pentru cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)
Incetare cim - revisal baum_eva_edith baum_eva_edith Buna ziua, Salariatul vine ultima zi la lucru in data de 19.01.2011( pontat ). Incetarea CIM este 20.01.2011( cred ca nu poate inceta in 19 daca el este ... (vezi toată discuția)
Demisie sanducatanas sanducatanas Un salariat,ospatar,isi depune demisia la 17.10.2011.Conform Legii i se acorda un preaviz de 20 de zile.Salariatul nu se mai prezinta la serviciu din data de ... (vezi toată discuția)