avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de maternitate

Sunt angajata cu caret de munca din ianuarie 2007, acum sunt insarcinata in 6 luni si 3 saptamani si am avut nevoie de concediu medica de urgenta, am stat si internata o perioada,.... imi poate afecta asta cu ceva indemnizatia de pt cresterea copilului?!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:55, 30 Iulie 2010
CA SI CUNTUM FOARTE PUTIN, DEOARCE CM ESTE PLATIT 85% DIN SALARIU
1. Perioada de concediu medical este considerata perioada eligibila pentru CCC pana la 2 ani.
2. In calculul indemnizatie pentru CCC se va lua suma neta a indemnizatiei (cat ati luat in mana).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediul de crestere el copilului? loredanarusnac loredanarusnac Buna ziua. Am si eu mai multe nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Sunt insarcinata in saptamana 33,data nasterii ar fi maxim 20 ianuarie,dar ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil dianabos dianabos Buna seara! Incep prin a specifica ca sunt insarcinata in 18 saptamani si urmeaza sa nasc in jurul datei de 18 aprilie 2014. 1. Inca nu am inteles daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, situatia mea este in felul urmator: locuiesc in uk ... Andreeagz14 Andreeagz14 Buna ziua, Situatia mea este in felul urmator: locuiesc in UK de 5 ani de zile si sunt insarcinata in 4 luni cu termen in decembrie. Am hotarat ca in ultimele ... (vezi toată discuția)