avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... perturbare deosebit de grava
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

perturbare deosebit de grava

ma poate ajuta cineva cu o explicatie faptica a ceea ce ar putea sa insemne o perturbare deosebit de grava a activitatii a uneia dintre institutiile prevazute la 145 cp. in ce ar putea sa conste o asemenea perturbare grava?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:48, 30 Iulie 2010
Perturbare grava a activitatii institutiilor (in sensul art.145 C.pen.) poate sa insemne orice fapta infractionala care aduce atingere unor activitati de interes public sau altor activitati reglementate de lege, este de exemplu, situatia infractiunilor de serviciu sau in legatura cu serviciul (art.246-258 C.pen.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neglijenta in serviciu ragea doina ragea doina Buna ziua, ma numesc Doina si am si eu o problema mare. Am lucrat timp de 7 luni intr-o banca,pe un post de casier. Aceasta \"banca\"avea mai multe puncte ... (vezi toată discuția)
Concurs de infractiuni magdalenapaun magdalenapaun in cazul unui concurs de infractiuni se cumuleaza prejudiciul produs prin cele doua infractiuni si in cazul in care sunt doua infractiuni, dar se refera ambele ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu ContSters29858 ContSters29858 Am de pus o intrebare. Suntem plecati de mai mult de trei ani din tara, iar recent banuim ca sotia ar putea sa fie invinuita de neglijenta in serviciu. Lucrand ... (vezi toată discuția)