avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In legatura cu demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In legatura cu demisia

Cum aflu daca mi s a aprobat demisia.Din cate stiu nu prea vrea patronul sa o aprobe.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 06:53, 31 Iulie 2010
Cunosc problema,sunt din Mangalia.Aceasta asa zisa negatie este o ...ma rog.Nu are o baza legala,nu este prevazuta in nici un regulament intern,nici in al DMHI,nici in al societatilor din incinta santierului.Adresati-va cu plangere sefului ITM Constanta,in care aratati ca va incalca dreptul la munca,drept consfintit prin Constitutia Romaniei,lege fundamentala a statului de drept.Cereti un control de la ITM la aceasta firma,care sa intocmeasca un plan de masuri pentru administrator,cu termen de rezolvare pentru problema dvs.pe care sa l comunice ITM Constanta.
Ultima modificare: Vineri, 30 Iulie 2010
andymaurul, utilizator
Patronatele din santier au facut o conventie intre ele ca sa nu mai plece oamenii de la o firma la alta.Din cate am inteles aceasta conventie este inregistrata si la itm.Noul angajator mi a spus ca imi trebuie o negatie de la fostul patron in care sa scrie ca nu mai st angajat la el. noul angajator mi a zis ca nu poate sa imi faca legitimatie de acces pt ca mai figurez cu o legitimatie.Aici cred ca consta toata treaba.Eu aveam legitimatie temporara valabila o luna de zile.E posibil ca dupa aceea luna de zile sa se rezolve? Mai are patronul dreptul sa prelungeasca termenul legitimatiei o data ce nu mai vin la munca?
Asa este imi interzice sa muncesc.Eu vreau sa muncesc nu sa dau in cap la oameni. in mangalia nu exista itm sau e posibil sa fie mana in mana?
Inspectoratul teritorial de munca Constanta-strada Decebal nr.13 C.
Nu exista nici un fel de conventie,dar daca sustine contrariul sa v-o arate,el sau oricare alt administrator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Iulie 2010
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim prin acordul partilor Dana Dav Dana Dav Contractul individual de munca semnat de mine prevede in cazul plecarii din firma un preaviz de 30 zile. In momentul completarii cererii de demisie, ... (vezi toată discuția)
Imi putei spune daca am formulat bine o demisie????cei de la resurse o contesta dorin.brezoi dorin.brezoi Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)
Demisie andrea 31 andrea 31 demisie , codul muncii, informatii (vezi toată discuția)