avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme diagrama tahograf
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme diagrama tahograf

ce probleme pot avea pentru schimbarea diagramei cu 1.30 min inainte de termen mentionez ca timpul de condus este 3ore in 24ore
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 09:05, 31 Iulie 2010
Ordonanta 37/2007
Art.8. pct.19. nerespectarea prevederilor art. 15 alin. (2) teza intai din Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 3.821/85, privind scoaterea neautorizata a diagramei tahografice din tahograf sau a cartelei tahografice din tahograful digital inaintea terminarii zilei de lucru sau utilizarea lor pentru o perioada mai lunga decat cea prevazuta;
Schimbarea diafracmei inainte de termen constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 1.000 la 1.500lei, amenda ce se aplica conducatorului auto.
X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rar sofer profesionist zdb zdb buna daca un sofer profesionist (angajat cu forme legale la o firma pt transport personal) primeste o [b]amenda rar pt depasirea orelor de ... (vezi toată discuția)
Amenzi - control in trafic antolia antolia Va multumesc foarte mult pentru amabilitatea dumneavoastra .Conducatorul auto in cauza , a prezentat la control cele 3 diagrame pe care le folosise din ... (vezi toată discuția)
Tahograf digital - necesar sau nu pentru transport in cont propriu bvr bvr Buna ziua! As dori sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea problema: Am achizitionat in anul 2007 un microbuz Ford Transit ( initial a fost de marfa, ... (vezi toată discuția)